Een bijzonder jaar

2012. Het is een bijzonder jaar. Omdat de wereld in verandering is. Steeds sneller, altijd meer ingrijpend. Het oude lijkt te verschrompelen, en het nieuwe wordt stilaan zichtbaar. Ja, we zien overal mensen die resoluut kiezen voor zinvol leven, zinvol werken. We spreken veelvuldig met ondernemers, medewerkers en leiders die verlangen naar anders organiseren, naar open samenwerken, naar kennis delen. Mensen die woorden beginnen gebruiken als ziel, zin, vertragen, waarden, zorgzaamheid, mededogen. Die de zachte kant van het leven willen combineren met het bereiken van resultaten, innoveren, ondernemen. We komen steeds meer inspirerende, zoekende mensen tegen.

Ook Evenwicht kende al bijzondere momenten in 2012. Het nieuwe Evenwicht is klaar. Marijke, Griet en Rudi vervoegen het gezelschap van Wim, Kristel, Arno, Myrielle en Kristl. Met acht mensen werken aan zinvol werken en leven. Op 21 maart stelden we ons gezelschap voor aan ruim tachtig aanwezigen. En gingen we nieuwe verbindingen aan.

En dan was er de wereldconferentie ‘Appreciative Inquiry‘. Te Gent dit keer, voor de allereerste keer op Europese bodem. Evenwicht organiseerde mee, samen met onze collega’s Stebo en Kessels&Smit. Verbonden in ‘De Werf’. Het werd een bijzondere ontmoeting. Heel internationaal en erg inspirerend voor ons werk. We zijn er trots op.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply