Loopbaanbegeleiding bij Evenwicht

Zo vele mensen, zo vele vragen en evenveel ‘handleidingen’. Dit verschillend-zijn van iedere persoon en iedere vraag vertaalt zich in onze aanpak.

Elk loopbaantraject verloopt dan ook anders, steeds afgestemd op de persoon die voor ons zit en op de vraag die zich aandient. Loopbaancoaches binnen Evenwicht luisteren naar je verhaal. Met grote aandacht en zonder oordeel. Want jij bent de enige expert in jouw leven en daar hebben veel respect voor. Wij kijken met je mee, wij stellen vragen, we helpen je je eigen landschap in kaart te brengen om dan samen te zoeken naar het vervolg van jouw unieke weg. Helemaal zoals het klopt voor jou, voor wie jij bent. Op dit moment in je leven.

Daar gaan wij over. Daar doen we het voor. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als je gelukkig bent met wat je doet en in dit in een dynamisch evenwicht, je tegelijk de grootste bijdrage levert aan de wereld rond jou. Meer hierover lees je in onze ‘missie’.

De inzichten en plannen die uit een loopbaantraject tevoorschijn komen vertalen zich in een “Persoonlijk ontwikkelingsplan”, waarmee je verder aan de slag kunt.

Neem gerust voor verdere informatie gerust contact op met onze loopbaanbegeleiders.

Leave a Reply