Leergang “Ruimte voor Levenskracht” op 10, 24 maart en 21 april 2017

In Ruimte voor Levenskracht word je jezelf bewust van je ‘innerlijke criticus’, van de innerlijke stem die ons (teveel) bepaalt, ons remt en voorkomt dat je doet wat je het liefste wilt. De criticus in jezelf fluistert: ‘Neem geen risico’s, wees braaf, wat zullen de buren wel zeggen, maak ons niet ten schande, dat is niet voor jou weggelegd, dat kan je toch niet, zo zijn wij niet,…’

Als je je van deze stemmen – en de rol die ze in je leven en werk spelen – bewust bent, wordt het mogelijk om hun invloed te beperken. Dan komt er ruimte om toe te komen aan wat je liever wilt (in je leven en in je werk). Dan kan je stoppen met die door te geven aan je kinderen en aan je omgeving.

We kijken ook naar de positieve boodschappen die we van huis meekregen. We waarderen de manier waarop onze ouders hun talenten gebruikten. We herontdekken hoe hun levenskracht van toen voor ons nu een voorbeeld kan zijn.

Meer info kan je vinden in de folder .

Be Sociable, Share!

Leave a Reply